ICT dienstverlening aan huis

Onderhoud & upgraden apparatuur

Computer/laptop/Telefoon APK
Wij adviseren u om uw computer jaarlijks te laten nakijken op fouten, updates. Maar ook het maken van een back-up is belangrijk. Wij bieden u een APK voor uw apparatuur, hierbij kijken we al uw apparatuur na volgens onze checklist. Mochten wij fouten tegenkomen lossen wij deze uiteraard meteen voor u op. Mochten er eventuele extra kosten gemaakt worden (zoals verlopen software) zullen wij dit uiteraard met u in overleg doen. Tijdens de APK leggen wij tevens ook uit wat wij doen mocht u dit fijn vinden.
Reparatie Computer/Laptop
Mocht uw computer of laptop reparatie nodig hebben of vertoond deze rare kuren, kunnen wij voor u een vervangend onderdeel bestellen indien nodig en deze voor u vervangen. Alle stappen die wij in het reparatieproces uitvoeren die extra kosten met zich meebrengen overleggen wij eerst met u, zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan.
Problemen met PC/Laptop/Telefoon
Heeft u problemen met uw apparaat of apparaten, zoals rare meldingen of erg traag, of andere denkbare problemen/klachten. Wij helpen u graag met uw problemen, dit kunnen de meest uitéénlopende problemen zijn.
Thuisnetwerk
Problemen met uw wifi ? Of valt uw verbinding de hele tijd weg ? Wij kunnen u helpen met een diagnose stellen en het oplossen van de problemen. Maar ook kunnen we u helpen met het verzorgen van Wifi in bijvoorbeeld uw tuinhuisje.

Installatie / aanleg nieuwe apparatuur

Installatie en gereedmaken nieuwe PC / laptop

Heeft u (recent) een nieuwe laptop of pc gekocht of gaat u een nieuwe pc of laptop kopen ? Wij kunnen u helpen met het installeren, instellen en aanpassen naar uw wensen. Dit doen wij in overleg met u. Wij kunnen uiteraard ook de software leveren die u geïnstalleerd wil hebben op uw pc en/of laptop. Daarnaast richten we uw pc en/of laptop zo in dat het voor u prettig werken is.

Gereedmaken nieuwe mobiele telefoon

Heeft u een nieuwe mobiele telefoon gekocht, of gaat u er één aanschaffen ?  Wij kunnen u ook hierbij van dienst zijn. Wij stellen uw apparaat in naar uw wensen en kunnen u ook helpen bij het overzetten van gegevens, denk aan telefoonnummers, foto’s of whatsappberichten. Ook kunnen wij u uitleg geven over uw telefoon zodat u optimaal van uw telefoon gebruik kunt maken.

Aanleg en installatie nieuwe verbinding(en)
Mocht u recentelijk verhuisd zijn, of een nieuwe internetabonnement krijgen, of wilt u misschien gewoon de huidige situatie in uw huis wijzigen. Wij kunnen u helpen bij het realiseren van een goedwerkende verbinding/thuisnetwerk. Wij trekken onder andere ook netwerkkabels voor een optimale verbinding van uw tv, pc of andere apparatuur.
aanleg en installatie overige (netwerk)apparatuur
Ook voor overige ICT gerelateerde aanleg/installatie opdrachten kunt u gerust bij ons terecht. Mocht u twijfelen of deze opdracht hier wel binnen past ? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via 0618082725 of info@kroontec.nl

Beveiligen van apparatuur

Wachtwoorden & authenticatie

Een goed wachtwoord is erg belangrijk voor het beveiligen van uw gegevens, maar ook het onthouden van dit wachtwoord is uiteraard een erg belangrijke kwestie. Wij bieden hierin meerdere opties aan, denk aan een online wachtwoordkluis.

Virusscanner

Voorkomen is beter dan genezen! Dit is het geval bij virussen en malware, wanneer het eenmaal op uw computer aanwezig is kost het veel moeite uw systeem virusvrij te krijgen. Daarom is het altijd verstandig om een goed werkende virusscanner te hebben op uw computer, wij kunnen u deze virusscanner leveren, maar ook de jaarlijkse licentie voor u verlengen. Twijfelt u of uw virusscanner nog wel goed is, of heeft u andere vragen ? Neem gerust contact met ons op.

update's

Updates draaien zijn erg belangrijk. Een update brengt nieuwe beveiligingsmaatregelen, maar ook nieuwe extra’s mee bij niet alleen uw besturingssysteem maar ook uw andere software. Wij kunnen voor u deze updates uitvoeren, maar ook gedeeltelijk automatiseren, zodat u er geen omkijken naar heeft maar toch goed bent beveiligd!

firewall / thuisnetwerken
Ook uw thuisnetwerk dient goed beveiligd te zijn, denk alleen al aan uw wifi netwerk wat u misschien wel heeft. Daarnaast is een goed werkende firewall ook zeer aan te bevelen voor het tegengaan van virussen en mallware. Wilt u hier meer over weten ? Neem gerust contact met ons op.

Aanschaf nieuwe apparatuur

computer/laptop
Op zoek naar een nieuwe pc of laptop ? Wij helpen u graag met een passende laptop/pc uitzoeken, en kunnen deze de volgende werkdag al voor u leveren. Ook kunnen wij voor u een pc op maat maken met daarin alleen de onderdelen die u nodig heeft, denk aan een zwaardere videokaart voor gamers. Of juist iets meer werkgeheugen omdat u veel tegelijk aan het doen bent. Wij stellen graag samen met u een PC samen die bij uw werkzaamheden past voor een betaalbare prijs.
domotica/camera's
Bij ons kunt u ook terecht voor domotica (automatisering in uw huis) of camera’s. Wij vinden het erg leuk om voor u een passende oplossing te zoeken, en gaan gerust voor u op onderzoek uit naar de juiste apparatuur. Ook kunnen wij u altijd van het juiste advies voorzien.
overige apparatuur
Alle overige ICT gerelateerde materialen kunnen wij uiteraard ook aan u leveren, denk aan randapparatuur zoals muizen, toetsenborden. Maar ook audio voor huis & tuin gebruik, of juist voor leuke feesten. Daarnaast kunnen we u ook uitgebreide netwerkapparatuur leveren, denk aan (wifi)access points maar ook Network attached storage (NAS).
software
Naast alle hardware kunt u bij ons ook terecht voor software, denk aan windows besturingssystemen, of juist office pakketten met daarin Word, Excel en veel meer. Ook willen we u graag van het juiste advies voorzien, zodat u de juiste keuze kunt maken welke software u gaat gebruiken.

Advies & uitleg

Advies apparatuur & software
Wij kunnen u voorzien van een passend en betrouwbaar advies over de aanschaf of juist de huidige staat van uw apparatuur of uw software (licentie). Wij denken graag met u mee en gaan voor de beste oplossing die bij uw wensen past.
ADVIES THUISNETWERKEN (INTERNET)
Is uw wifi of uw verbinding erg traag ? Of heeft u andere problemen of vragen ? Wij helpen u graag verder met het bedenken en toepassen van de beste oplossing voor uw (thuis)verbinding.
(computer)les
Heeft u altijd al meer willen weten van hoe een computer of een mobiele telefoon werkt ? Wij geven u graag les hoe u deze apparatuur kunt gebruiken, en wat u er allemaal wel niet mee kunt doen. Neem gerust contact met ons op.

Extra informatie

Voorrij kosten

Binnen de regio geen kosten

Prijs

€ 30,- per uur
incl. BTW

Regio

Gemeenten:
Nunspeet, elburg, oldebroek en Lelystad.