ICT ondersteuning MKB

Aanschaf hardware & software

Hardware & apparatuur
Binnen uw bedrijf gaat u zeker te maken krijgen met ICT apparatuur, denk alleen al aan een laptop/pc om uw administratie op te doen. Maar ook als u een eigen pand heeft gebruikt u vast en zeker ICT gerelateerde apparatuur.
Software & licentie's
Software is ook zeker niet te missen, denk alleen al aan tekstverwerkingsprogramma’s of boekhoudsoftware. Wij helpen & adviseren u graag bij het aanschaffen van deze software. Wij kunnen het de volgende werkdag al voor u in huis hebben.
Internet & verbindingen
(Internet)verbindingen zijn erg belangrijk voor de toegang tot alles wat het wereld wijde web heeft te bieden. Wat belangrijk is bij deze verbindingen is dat alles goed beveiligd is tegen aanvallen van buitenaf, maar ook zeker speelt de snelheid een rol, aangezien u niet uren wil wachten op een bestand. Wij kunnen u voorzien van allerlei netwerkapparatuur, en bekabeling. Ook voor advies hier over kunt u ons gerust contacteren.

Installatie / aanleg Hardware & Software

Aanleg Hardware & apparatuur
Een goed ingerichte werkplek met de juiste apparatuur is van essentieel belang voor het functioneren van uw onderneming. Daarom nemen wij graag deze zorgen voor u uit handen en helpen & adviseren u bij het opzetten van werkplekken.
Aanleg Internet & Verbindingen
Wij kunnen u ook helpen en/of adviseren met het realiseren van een netwerkverbinding. Wilt u hier meer informatie over, neem nu contact met ons op via info@kroontec.nl of 0618082725.
Installatie Software & Licentie's
Uiteraard wilt u graag zorgeloos gebruik maken van uw software en systemen. Wij kunnen u helpen bij het installeren, configureren en onderhouden van uw software(pakketten). Ook kunnen wij u deze software leveren, zodat u dezelfde of de volgende werkdag al zorgeloos gebruik kunt maken van uw software.
Overige installaties/aanleg opdrachten
Naast bovenstaande diensten kunnen wij u helpen bij veel meer installatie/aanleg opdrachten. Twijfelt u of wij dit kunnen realiseren ? Neem gerust contact met ons op via info@kroontec.nl of 0618082725.

Foto’s & beeldmateriaal

Fotografie voor promotie
Uw product(en) of diensten(en) promoten op een aantrekkelijke manier ? Wij kunnen u helpen bij het maken van foto’s en beeldmateriaal. Professionele fotografen vragen hier hoofdprijzen voor…  Wij niet, wij bieden dit voor een betaalbare prijs aan. Benieuwd naar de kosten ? Of wilt u meer weten, of voorbeelden ontvangen ? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@kroontec.nl of 0618082725.
Fotografie van (bedrijfs)evenementen
Gaat u binnenkort een evenement organiseren, of staat deze al geplant ? Wij kunnen dit evenement voor u vastleggen, zodat u op een later moment deze foto’s kunt inzetten ter promotie, of natuurlijk om na te genieten van het geweldige evenement.
Copyright vrije afbeeldingen
De gevaren van foto’s van anderen op uw site plaatsen is de copyright. Deze copyright afbeeldingen kunnen voor veel juridische problemen zorgen die veel geld kunnen kosten, hier zit uiteraard niemand op te wachten. Wij helpen u dan ook graag bij het uitzoeken van copyright vrije afbeeldingen.

Website & SOcial media

Webdesign
Een goed ogende & gebruiksvriendelijke website is belangrijk voor de promotie van uw bedrijf. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen ?  Klik dan hier
Onderhoud website
Naast een goed ogende website is ook het bijhouden en onderhouden van de website erg belangrijk. Wilt u meer weten over wat wij kunnen betekenen voor u ? Klik dan hier
Social media
Social media is erg belangrijk om in contact te komen met uw klanten of potentiële klanten. Wij kunnen u voorzien van advies en het opzetten van een goed social media netwerk. Voor meer informatie neem vrijblijvend contact op via info@kroontec.nl of 0618082725

Extra informatie

Voorrij kosten

Binnen de regio geen kosten

Prijs

In overleg overeen te komen.

Regio

Gelderland Noord & oost + delen van Overijssel & Flevoland