Over ons

Wie is Erik Krooneman ?

Mijn naam is Erik Krooneman, ik ben op dit moment 20 jaar oud en ik woon in het buitengebied van het Veluwse dorpje ’t Harde. Op dit moment heb ik mijn opleiding Netwerkbeheer MBO niveau 4 op het Landstede in Harderwijk versneld afgerond en begonnen aan een nieuwe studie HBO ICT op het Windesheim Zwolle.

Ik heb naast mijn studie ook veel ervaring opgedaan bij mijn vorige werkgever Student aan Huis, maar ook bij mijn stage bij de Veiligheidsregio/GGD IJsselland in Zwolle.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met ICT en automatisering, zoals het opzetten van servers en het uitzoeken van open source software en oplossingen.

Waarom ik KroonTec ben begonnen ?

Voordat ik KroonTec ben begonnen hielp ik veel mensen aan huis en vanuit huis met allerlei problemen & vragen op het gebied van ICT. Hier had ik erg veel plezier in en ik kreeg veel positieve reacties van iedereen die ik had geholpen.

Al gauw begonnen alle werkzaamheden groter en serieuzer te worden. Op dat moment heb ik besloten om professionele en betrouwbare dienstverlening op het gebied van ICT te bieden.

Daarnaast heb ik erg veel geleerd over WordPress en heb dit gecombineerd met vele thema’s. Uiteindelijk is de keuze gevallen op het uitgebreide DIVI thema pakket. Hierdoor kunnen wij een een prachtige en betaalbare site voor u realiseren die later eenvoudig is aan te passen naar uw wensen.

 

 

Neem eenvoudig contact met ons op

Via het onderstaande contact formulier kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Zodra wij uw bericht hebben ontvangen zullen wij z.s.m. contact met u leggen.