Webdesign

Waarom WEBdesign bij KroonTec ?

Wij realiseren website’s door middel van één van de meest gebruikte (content management) systemen gebruikt wereldwijd. Op dit moment draait 31% van alle website’s op dit systeem genaamd WordPress. Door middel van WordPress te gebruiken hoeft een site niet gerealiseerd te worden door middel van programmeren vanaf de grond, hierdoor kunnen wij website’s aanbieden voor een betaalbare prijs. Dankzij het systeem van WordPress kunt u eenvoudig op een later tijdstip berichten plaatsen, aanpassen of verwijderen. Ook content toevoegen zoals afbeeldingen of tekst is zelf te plaatsen, zonder dat er weer een programmeur aan te pas hoeft te komen. Wilt u meer weten over WordPress ? Neem vrijblijvend contact op.

Voordelen op een rijtje

N

Betaalbare prijs

N

Uitgebreide mogelijkheden om de site uit te breiden

N

Voor alle apparaten (pc/telefoon/tablet)

N

Goed gevonden in Google

N

Veel koppelingen mogelijk (o.a. google analytics)

N

Na oplevering eenvoudig uit te breiden met content

Waarom WordPress & Divi

Gebruiksvriendelijke website

Het is belangrijk dat gebruikers makkelijk op uw site bepaalde gegevens of informatie kunnen vinden. Via WordPress in combinatie met SEO (Search engine optimizer) kunnen wij dit voor u realiseren op een betaalbare manier.

Voor alle devices

Tegenwoordig worden website’s niet alleen maar bezocht via PC/Laptop, maar voornamelijk via mobiele device’s, denk aan telefoons & tablet’s. Wij vinden het belangrijk dat ook op deze apparaten de website goed te lezen en gebruiksvriendelijk moet zijn. Daarom maken wij uw websites goed zichtbaar voor op alle apparaten.

Webshop integratie mogelijk

Binnen WordPress kunnen wij ook voor u een eenvoudig aan te passen webshop integreren (WooCommerce). Deze webshop heeft vele extra’s zoals bevoorrading systemen, dropshipment plugin’s. Maar ook vele betaaloplossingen. Wilt u hier meer informatie over neem dan gerust contact met ons op door hier te klikken.

Ervaar het Eenvoudige content management systeem van WordPress in combinatie met DIVI

 

 

 

 

Eenvoudig berichten plaatsen

Overzichtelijk gebruikersbeheer

Uw media makkelijk te beheren

Ons werk

Hier ziet u een aantal website’s die wij hebben gerealiseerd door middel van WordPress & Divi.

vrijblijvend
offerte aanvragen