Website onderhoud & Hosting

Waarom website onderhoud ?

Als u eenmaal uw website online hebt staan is het erg belangrijk dat deze website ook goed word onderhouden. Een niet goed onderhouden website kan voor veel problemen zorgen. Uw site kan bijvoorbeeld makkelijk te cracken/hacken zijn als deze niet goed is onderhouden. Maar ook kan uw site gedateerd raken wat uiteraard niet goed is voor de bezoekersaantallen. Wij kunnen voor u voor één vast bedrag per maand uw website onderhouden en beveiligen zonder extra kosten. Daarnaast bieden wij vele extra’s in de verschillende pakketen die wij aanbieden, om uw website nog beter te beveiligen, maar ook een helpdesk systeem voor al uw vragen over uw website of webhosting.

Voordelen van onderhoud bij KroonTEc

N

Betaalbare prijs

N

Geen extra kosten

N

Elke maand een rapport met de site status.

N

Live monitoring van uw website mogelijk

N

Uw site altijd goed beveiligd

N

Uw site altijd up to date met de laatste versie's

|   Onderhoud pakketten   |

Waarom website hosting ?

Webhosting is noodzakelijk om uw website bereikbaar te maken voor het wereld wijde web. Dit gebeurt door middel van een (web) server die gekoppeld is aan het internet met hierop uw website. Wij bieden u zorgeloze webhosting. Wij verzorgen voor u de ruimte & verbinding zoals altijd bij webhosting. Maar daarnaast bieden wij hulp bij het installeren en configureren van uw website op de webserver, zodat u zich hier niet in hoeft te verdiepen. Daarnaast beschikt de webserver over een Solid State Drive (SSD), dit is een snelle hardeschijf voor de opslag van uw website. Kijk hier beneden voor meer informatie over onze webhosting pakketten.

Voordelen van hosting bij KroonTEc

N

Betaalbare prijs

N

Gratis SSL certificaat (HTTPS)

N

Maandelijks opzegbaar

N

Standaard SSD webopslag (snelle hardeschijf)

N

Altijd onbeperkt dataverkeer

N

Hulp bij installatie & configuratie

|   Hosting pakketten   |

|   Hosting & Onderhoud Combi-voordeel   |

Let op alle prijzen zijn exclusief BTW

Vraag nu uw pakket of meer informatie aan

    Wilt u een pakket aanschaffen of juist meer informatie ?
    AanschaffenInformatie

    Welk pakket wilt u aanschaffen of meer informatie over ?

    Onderhoud InstapOnderhous StandaardOnderhoud ProHosting InstapHosting StandaardHosting ProCombi-voordeel InstapCombi-voordeel StandaardCombi-voordeel Pro